15 травня 2017 р.

Конференція, присвячена промисловості Японії


15 травня 2017 року в рамках проведення тижня циклової комісії № 5 відбулася конференція, присвячена промисловості Японії. Студенти технічних спеціальностей другого та третього курсів коледжу під керівництвом викладачів  Д'ячкова М.В., Д'ячкової І.О. та Іванової Т.Ю. підготували цікаві матеріали та прийняли активну участь у проведенні конференції.
Студенти спеціальності "Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях" Лохматова Альона та Лисько Євген зробили доповіді про сучасне технологічне обладнання, яке використовується на підприємствах Японії та України.
Студенти, які навчаються за спеціальністю "Виробництво двигунів" Нестеренко Сергій, Коробейников Михайло та Лаврентьєв Олексій доповіли про новітні технології, які використовуються у виробництві автомобілів, потягів та кораблів.
Студенти спеціальності "Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів" Бескоровайний Олександр та Крутих Євгеній розповіли про основні етапи технологічної підготовки виробництва автомобілів фірми "Nissan".
Студенти прийняли активну участь в обговоренні інформації про сучасні японські технології та можливість їх впровадження на українських підприємствах.